metaalportretten

herinnerings portret

Over onze metaalportretten

Samen met mijn vrouw maak ik deze met de hand gezaagde portretten uit geborsteld aluminium, waarna deze met afstandhouders op prachtig verweerd Cortenstaal bevestigd worden. Kleine formaten worden staand op een voetje geplaatst, grotere formaten worden ingelijst en hangend gemaakt. De toepassingen zijn eindeloos: als een modern portret van uw kind of kleinkinderen, als persoonlijk (bedrijfs)jubileum of afscheidscadeau, als award, maar ook als herdenkingsbeeld aan uw geliefde (zie: www.portrettekeningen.nl/gedenkteken) . Of wellicht heeft u een heel ander idee dat u graag uitgewerkt zou willen zien in metaal?

herinnerings portret

Onze metal-art portretten zijn maatwerk en worden dus speciaal voor u in opdracht gemaakt. Er is veel mogelijk; voor een gedenkteken kunnen we bijvoorbeeld mooie vitrine-openingen in het houten voetje maken, zodat u naast het portret ook een haarlok, as-sieraad of een vingerafdruk kunt plaatsen of we maken een uitsparing voor een theelichtje. Ook formaat en afwerking van het voetje zijn aanpasbaar, zelfs aan buitengebruik is gedacht door dan te werken met Cortenstalen voetjes ipv hout.

Onze hangende metaalportretten worden altijd compleet ingelijst in een robuuste roestkleurige lijst, zodat een stoere uitstraling ontstaat die prachtig matcht in een modern interieur, maar ook in een bedrijf niet misstaat.

herinnerings portret

Werkwijze

Samen bespreken we uw wensen en komen dan tot een ontwerp dat bij u past. Nadat uw wensen duidelijk zijn, maakt mijn vrouw een ontwerp voor het metaalportret en legt dat aan u voor. Enige aanpassing is dan nog mogelijk. Pas wanneer u tevreden bent over het ontwerp, ga ik met het werkelijke zagen van het aluminium van start. Uw metaalportret kan ook voorzien worden van een tekstplaatje met tekst naar keuze: bijvoorbeeld de naam van de persoon die afgebeeld is, een datum of een persoonlijke herinnerings tekst.

herinnerings portret

Kosten metaalportret op voet

Portret op voet, formaat achterplaatje 8x13 cm: 175,- | 12x18 cm 250,- | 18x22 cm: 350,-
Extra opties mogelijk:
o.a. dubbelhoog voetje +30% | vitrine +80,- | theelichthouder +30,- | bloemhouder +30,-
Onze metaalportretten zijn maatwerk, dus er is nog veel meer mogelijk, we horen graag uw wensen of ideeën.

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken,
of kijk op www.portrettekeningen.nl voor alle mogelijkheden.